EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Актуально

Серед спільних проектів – автобан "Чоп-Львів" і європейська залізниця між Одесою і Києвом

Депутати Верховної Ради задумалися про підвищення своїх зарплат і легазізаціі Bitcoin

Днями український бізнес отримає сучасний і прозорий інструмент продажів і покупок, який успішно працює на світових ринках. Творці нової біржі запускають електронну платформу з високим рівнем безпеки угод, в тому числі застосувавши для цього в програмній розробці технології blockchain.

Потрібно категорично відмовитися від використання соломи як джерела енергії. Впевненість у цьому висловив співробітник відділу технологій вирощування біоенергетичних рослин Інституту енергетичних культур і цукрових буряків НААН України Олександр Ганженко, пише propozitsiya.com.

Інноваційні проекти починають свій розвиток в Україні і швидко виїжджають за кордон. Є сім причин, чому Україна не бачить ні капіталу, ні податків, ні талантів і залишається "чоботарем без чобіт", пишеpropozitsiya.com за матеріалами epravda.com.ua.

Компанія AgroGeneration запрошує ЗМІ взяти участь у діловому сніданку, який відбудеться 24 жовтня о 10:00 ранку.

На внутрішньому ринку країни через високі ціни продовжується падіння попиту на молокопродукцію, при цьому ціни на сировину внаслідок тенденцій на світовому ринку продовжують йти вгору.

В Україні не вистачає потужностей для зберігання та переробки зерна. Через це щорічні втрати врожаю дaоходять до 25%, повідомляє ProConsulting.

За результатами І півріччя 2017 року в агропромисловому комплексі України реалізується 233 інвестиційних проекти. Загальна вартість інвестиційних проектів становить понад 36,7 млрд гривень.

З огляду на зростання частки української кукурудзи в імпорті ЄС (68% від загального імпорту цієї продукції країнами ЄС в 2016/17 МР), в поточному сезоні Україна може розраховувати на збільшення експорту кукурудзи в цьому напрямку. До такого висновку дійшли експерти компанії «УкрАгоКонсалт», пише propozitsiya.com за матеріалами ukragroconsult.com.

Велика кількість опадів у першій половині жовтня в центральних, північних та західних районах, зумовила надмірне зволоження верхніх шарів грунту.

Massey Ferguson запускає нову серію прес-підбирачів. Нова серія MF RB включатиме п'ять моделей рулонних прес-підбирачів з фіксованими та змінними пресувальними камерами. Про це пише propozitsiya.com з посиланням на сайт виробника.

FAO розпочало проект, пов’язаний із наданням технічної допомоги Україні з адаптації сільського господарства до змін клімату.

Впродовж минулого тижня ціни на ячмінь та кукурудзу продовжували зростати. Так, на умовах поставки на EXW-елеватор ціни на ячмінь прибавили 100 грн/т, на СРТ- порт +50 -+150грн/т, експортні ціни залишились без змін.

Державна регуляторна служба схвалила підвищення тарифів на вантажні перевезення "Укрзалізниці" на 15%. Про це у Twitter повідомив в. о. голови правління ПАТ "УКрзалізниця" Євген Кравцов, пише propozitsiya.com.