EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Актуально

Експерти Міністерства сільського господарства США (USDA) в жовтневому звіті зменшили відносно попереднього балансу прогноз світового виробництва сої в сезоні 2017/18 на 1 млн т до 347,8 млн т.

Агрохолдинг «Галс Агро» отримав €10 млн кредитних коштів від Райффайзен Банку Аваль на будівництво трьох біогазових заводів загальною потужністю 6 МВт в Чернігівській та Київській областях.

Ініціатива "EU4Business" та проект FORBIZ в Україні організовують платформу для обговорення "IT Future Talks" в Києві 19 жовтня, де зберуться разом лідери ІТ-індустрії та урядовці для обговорення майбутньої індустрії, можливостей та труднощів на шляху її розвитку.

Вчені придумали незвичайний спосіб "перетворювати" неїстівне в їжу

Тепер на нашій землі можна вирощувати досі незнані сільськогосподарські культури. Через кліматичні зміни Україна змістилася на 400 кілометрів на південь, що для сільського господарства означає інші культури та умови для їхнього вирощування. Традиційні овочі вже не витримують виснажливого спекотного літа.

Конкурентоспроможність МСП, інтернаціоналізація та доступ до фінансування для малих та середніх підприємств буде головною темою на порядку денному "Тижня Євразії" в ОЕСР в Казахстані у жовтні 2017 року.

Голова Кабінету міністрів України дав обіцянку карати роботодавців, які не надаватимуть українцям права на офіційне працевлаштування.

Американці уважно читали склад продуктів на етикетках і погоджувалися з тим, що продукти – належної якості

Опозицію до НАК "Нафтогаз України" становлять корупціонери, що раніше розкрадали кошти державної компанії.

На перших торгах націоналізований ПриватБанк може виручити мільйони гривень

У минулому році компанія Carlsberg Ukraine використовувала сукупно більше 85 тис. тонн солоду і ячменю.

Формулу розподілу дотацій агровиробникам у 2018 році буде змінено. Також буде запроваджено обмеження на надання держпідтримки одному виробникові - не більше ніж 150 млн грн на рік. Уряд уже визначив головні напрями державної підтримки АПК на 2018 рік, наразі триває робота над формуванням порядків використання коштів. Про це повідомив перший заступники міністра Максим Мартинюк, пише propozitsiya.com з посиланням на інформацію прес-служби Мінагрополітики.

Згадування російськго агросектора як приклад стійкого зростання має підстави: частка сектора у ВВП перевищила 4,4%, в минулому році АПК зріс на 4,8%, зараз буде рекордний урожай, і теж не менше 2%-е зростання.

Агрохолдинг “Галс Агро” побудує три біогазові заводи в Чернігівській і Київській областях загальною потужністю 6 МВт. У рамках програми фінансування проектів відновлюваної енергетики "Галс Агро” та “Райффайзен Банк Аваль” підписали кредитну угоду на суму €10 млн, пише propozitsiya.com з посиланням на повідомленням прес-служби банку.

У США створили пестицид нового принципу дії під назвою КропКоат, не схожий на жоден з існуючих преператів. Детальніше про розробку розповів генеральний директор фірми Crop Enhancement Кевін Чен, пише propozitsiya.com за матеріалами зарубіжних ЗМІ.