EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Актуально

Компанія Кернел розширює виробничі потужності за рахунок будівництва найбільшогов Україні заводу із переробки олійних культур (соняшник, ріпак, соя).

Сучасне високотехнологічне борошномельне підприємство, яке зможе забезпечити високу якість продукції, що випускається одночасно з оптимізацією її собівартості і мінімізацією відходів має шанс зайняти міцні позиції на українському ринку.

ЄС наполягає, що транзит через Україну має тривати й після 2019 року.

Українські розробники Олена Савчук, Євген Кузьмічов та Олександр Приходченко придумали, як добувати воду з повітря.

Досвід організації річкового судноплавства в європейських країнах не завжди можна безпосередньо застосувати в Україні, але модель взаємодії держави і бізнесу в цьому питанні може бути повчальною. 

Популярність бенчмаркінгу серед українських свиногосподарств зростає. Так, до другого «туру» дослідження долучилося на 2/3х більше підприємств, ніж до першого.

Сьогодні Україна та Соціалістична Республіка В’єтнам (СРВ) зацікавлені в активізації торговельно-економічних відносин та співпраці в аграрному секторі як на Міжурядовому рівні, так і на рівні бізнесу.

Німецько-Український фонд (НУФ) та KredoBank вчора, 11 жовтня, підписали угоду з кредитування українських малих та середніх підприємств (МСП) на суму 100 млн грн.

Українські виробники ягід і фруктів за підсумками міжнародної сільгоспвиставки Asia Fruit Logistiсa в Гонконзі отримали пропозиції на покупку яблук і ягід. 

Вирощування гірчиці не складне і приносить добрий прибуток. Культура має стабільний попит, тому на ній можна пристойно заробити. Таких висновків дійшов фермер Микола Самолюк, який зібрав цьогоріч майже 8,5 т білої гірчиці та 5 т - жовтої, пише propozitsiya.com за матеріалами expres.ua.

Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив громадянину України Елдару Іукурідзе набути контроль над Промислово-торговельною компанією Шабо (Одеська обл.).

30 жовтня у Києві відбудеться друга щорічна конференція AGROIT 2017. Це захід, який присвячений інформаційним технологіям в аграрному бізнесі.

Українські науковці спільно з організацією FAO розробили електронну карту, на якій можна побачити кількісний вміст вуглецю у землях у різних регіонах країни.

Ціле поголів'я свиней, 55 тварин, знищили у селі Тараканів Дубенського району через вірус АЧС.

Проект бюджету України на наступний рік передбачає ще більше знецінення гривні.