EnglishFrenchGermanPolishRussianUkrainian

Актуально

Мінагрополітики сприятиме модернізації виробництва молочних виробів та надалі розвиватиме молочну галузь. Про це повідомила заступник міністра Олена Ковальова під час засідання робочої групи щодо розвитку молочної галузі за участі представників зацікавлених органів виконавчої влади, галузевих асоціацій, спілок, громадських організацій та наукових установ.

Уряд хоче встановити певні правила на ринку землі
Про це розповів в ексклюзивному інтерв'ю НВ Бізнес Максим Мартинюк, перший заступник міністра аграрної політики і продовольства.

За співпраці ОР «Спілка роботодавців Дубенщини» та Фонду сприяння лідерства «Стандарт», в рамках проекту "Рівні можливості для кращого майбутнього" для учнів міста та району проведено 7 тренінгів щодо підвищення рівня публічного виступу та навичок у дебатах.

За співпраці Спілки роботодавців Дубенщини та волонтерів Корпусу Миру САШ в Україні, на базі ЗОШ №1 м.Дубна, протягом березня-травня проходили заняття з підготовки учнів 11-х класів до тестування із англійської мови. Загалом, у даних заняттях взяли участь понад півсотні дітей.

Британська рада в Україні профінансує чотири проекти щодо створення у місті алеї магнолій, підсвіти фігур, світловідбивачів для школярів та облаштування зупинки в одному із сіл Дубенщини.
Участь дубенчан у проекті стала можливою завдяки проведеному Спілкою роботодавців Дубенщини тренінгу Active citizens Ukraine.

Тенденція до значного зростання інвестицій в аграрний сектор економіки, що намітилася минулого року, збереглася й у І кварталі 2017 року.

Відкриття першого кооперативного елеватору на Дніпропетровщині допоможе малим та середнім виробниками розвинути свій бізнес та поліпшити економічне становище на сільських територіях. Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

Україна посіла 60-те місце у рейтингу найбільш конкурентоспроможних економік за 2017 рік. Про це повідомляє Економічна Правда посилаючись на результати дослідження Міжнародного інституту управлінського розвитку.

Президент США Дональд Трамп запропонував знизити витрати за програмами в рамках Закону про сільське господарство практично на $230 млрд, фінансування USDA планується скоротити на 21%. Про це пише Dairynews.

У 2017 році Україна увійшла у п’ятірку найбільших світових експортерів вершкового масла.

Фумігаційна асоціація України запрошує аграріїв взяти участь у конференції "Сучасні системи впровадження безпечності і якості харчових продуктів".

Фахівці прогнозують цього сезону досить активний експортaий попит на українську ягоду.

В міністерстві аграрної політики та продовольства України відбулося перше розширене засідання робочої групи з питань розвитку сільських територій під головуванням заступника міністра Олени Ковальової. Про це провідомляє AgroPolit.com.

У І кварталі 2017 року на зовнішні ринки було поставлено 267,4 тисяч тонн цукру загальною вартістю $131,5 млн. Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

Сайт SuperAgronom.com запускає онлайн карти ґрунтів України з макcимальною деталізацією по всім областям. Під час ґрунтового картографування, що проводилося в останні роки, в Україні виявлено 650 видів ґрунтів та ще безліч відмінностей, що залежать від підґрунтя, клімату, рослинного покриву та інших ґрунтоутворювальних чинників.